În fiecare dintre noi există un talent sau o abilitate spre o anumita artă. Noi vă ajutăm să descoperiți talentul copiilor voștri, în clubul nostru, unde vor învăța, se vor juca și se vor distra alături de ceilalți copii.

Vă așteptăm cu o ofertă variată, ce include:

Cursuri de dans pt copii – dans modern & dans sportiv & dans popular. Cursurile de dans oferă multă diversitate, sănătate și este o opțiune ideală în petrecerea timpului liber.

Vezi oferta pentru cursuri de dans copii

Cursuri de muzică și canto pentru copii. Oferim lectii de canto, pian, orgă, chitară, chitară bas, acordeon, pentru toți copiii dar și pentru adultii dornici de a învăța să cânte cu vocea sau la un instrument, începând de la vârsta de 5 ani.

Vezi ofera pentru cursurile de muzică și canto

Cursuri de teatru pentru copii. Cursurile urmăresc dezvoltarea imaginatiei, deprinderea alfabetului pronunțat corect pentru o dicție potrivită spațiului scenic, dezvoltarea simțului de observație asupra spațiului înconjurător, conștientizarea și dezovoltarea simțurilor și a memoriei.

Vezi oferta pentru cursurile de teatru copii

Cum este la Club Artis Daio?

Copiii clubului participă frecvent la spectacole și se distrează de minune, mai jos doar o mică parte din ceea ce se întâmplă la club.

Ne poți contacta folosind datele de mai jos, sau te așteptăm direct la club.

    • Adresa: Pasajul Revoluției nr. 6, Bacău (intrarea prin spate). Vezi aici harta.
    • Relații despre cursurile de dans: 0744.111.105 – Mihaela Gheorghes
    • Relații despre cursurile de muzică, actorie și teatru: 0752.483.483 – Andreea Gheorghe
    • Email: clubartisdaio@gmail.com
Loading...